Ik ben Isabelle, eigenaar van een geweldig gezin dat bestaat uit mijn allerliefste man, Bert en mijn 2 geweldige dochters Liese & Anna. Er zijn een aantal zaken in mijn leven die belangrijk zijn voor mij: een warme thuis geven aan mijn gezin, een mama die aanwezig is en daarnaast ook mijn werk. Geen evidentie, maar toen ik Just Imagine opstartte vielen alle puzzelstukjes gelijk in elkaar.

Je kan op mij beroep als je ondersteuning nodig hebt. En het begrip ondersteuning interpreteer ik graag breed. Just Imagine bestaat uit twee grote pijlers. Enerzijds kunnen particulieren en bedrijven bij mij terecht om al hun events te plannen. Dat kan gaan van een klein communiefeest over een spectaculair huwelijksfeest tot een hippe bedrijfsbijeenkomst. Samen met een uitgebreid netwerk van partners verzorg ik alle feesten en kunnen de gastheren- of vrouwen ultiem genieten.

Daarnaast kunnen zelfstandigen, KMO’s en grote bedrijven beroep doen mij als ze ondersteuning zoeken in hun dagelijkse administratie. Als virtual assistent maak ik graag het leven van andere ondernemers wat gemakkelijker. Algemene administratie, boekhouding, facturatie, social media, … ik neem het graag van hen over.

De naam zegt het, de mogelijkheden zijn eindeloos…

“Just Imagine, and it shall be.
There are no limits.
⁠⁠⁠⁠” (E. Skye)